space

Cos Chem d.o.o., kao službeni zastupnik i distributer renomiranih proizvođača sirovina, nudi široku paletu sirovina za kozmetiku, farmaciju, dodatke prehrani, kao i prehranu i pića.

Proizvodi koje nudimo:

BASF Personal Care and Nutrition GmbH:

Aktivne tvari / vitamini / antioksidansi, Kelati, Faktori konzistentnosti, Kozmetički masni alkoholi, Emoliensi, Emulgatori / solubilizatori, Emulgatorske baze, Specijaliteti za regeneraciju kose, Sredstva za zaštitu sastojaka formulacija, Lipid layer enhancers, Peralizers / opacifiers, Pigmenti, Polimeri, Proteini, Amfoterni / anionski / kationski / neionogeni tenzidi / mješavine tenzida, UV filteri, Faktori za regulaciju viskoziteta, Mješavine za mokre maramice, Biocidi / konzervansi.>/p>

Emery Oleochemicals GmbH:

Glicerin, Stearin, Triacetin, Masne kiseline, Metil-esteri.

GRC Parfum Srl:

Mirisi za kozmetiku, sredstva za pranje, deterđente, osvježivače prostora i papirnu industriju.

Finzelberg GmbH & Co. KG - Martin Bauer Group:

Biljni ekstrakti za farmaceutsku industriju.

Afriplex (Pty) Ltd:

Rješenja proizvoda "od izvora do potrošača": biljni ekstrakti, formulacije gotovih proizvoda, kao i rješenja finalnog pakiranja za prehrambenu industriju, dodatke prehrani i farmaceutske proizvode, sa fokusom na afričke ljekovite biljne vrste.

Zahvaljujući pristupu i načinu poslovanja naših principala, koji ide mnogo dalje od same ponude i prodaje sirovina, možemo vam ponuditi inovativne koncepte - od samih formulacija do ready-to-market proizvoda. Sve su ove usluge dio našeg svakodnevnog poslovanja kojima nastojimo izaći u susret potrebama naših klijenata i ponuditi što kompletnija rješenja koja će stvoriti stvarnu dodatnu vrijednost u njihovu poslovanju.

Distribucija se obavlja sa skladišta u Zagrebu, Hrvatska i Ljubljani, Slovenija. Ovim načinom poslovanja dajemo našim klijentima mogućnost da preuzmu onu količinu robe koja odgovara njihovim trenutnim potrebama i uvijek dolazi u originalnom pakiranju, bez obaveze o preuzimanju velike količine robe.

space

Za sve kontakte i informacije: info@coschem.hr